Bergoyang.. I Follow.. I Follow..

Carian

Selasa, Februari 15, 2011

> Salam Maulidurrasul 1432H


Salam MaulidurRasull 1432H.. 
Tahun ni Maulud Nabi jatuh pada hari 15hb Februari 2011, Sehari selepas hari valentine day... Ataupun kita panggil hari kekasih. Bila sebut shj hari kekasih ni, semua org sibuk dengan kekasih masing-masing. Mcm aku skrg dh single dan xde pikir pape dah.. Hahahaha.. Ade pun diam-diam aje.. :-P sebab semuanya maybe buat masa ni aku malas nk pikir. 

Sebut hari kekasih, tak sedar yg kita sambut Maulud Nabi atau Maulidurrasul iaitu Kekasih Allah, junjungan kita Nabi Muhammad S.A.W yg menyambut kelahiran pada 12 Rabiulawal tahun Gajah. Sejarah Nabi s.a.w ini besar. Dan menjadi keagungan kepada semua umat Islam di seluruh dunia. 


Salam Maulidurrasul 1432Hijrah.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Memori