Menu

Selasa, Ogos 24, 2010

Kenapa??

Kenapa ??Bukan hiduplah kalau kita tidak hadapi dugaan ini, baik diatas atau dibawah. Baik kaya atau miskin. Semua pasti merasa susah dan senang dalam hidup. Kesenangan yang kita terima wujud dalam pelbagai bentuk, tapi bukan dari bentuk yang mendatangkan sesuatu. Kenapa?? Apabila kesusahan pula wujud dalam pelbagai rupa dan cara, tapi selalunya ia berbentuk pada sesuatu. Kenapa??

Apabila kita dikala kesenangan, pasti tiada yang muncul untuk membentuk sesuatu. mahupun rupa dan cara. Jikalau kesusahan pula yang datang, pasti ada kalangan yang cuba mengambil kesempatan dengan bertalu meminta apa-apa sekalipun untuk dikeluarkan.. Kenapa tidak diwaktu kesenangan??


Di saat inilah, ada seseorang insan yang memahami kesenangan dan kesusahan yang dihadapi. Pelbagai perkara, apa jua yang beliau habiskan, sanggup berusaha mencari jalan membantu bersama menghabiskan segalanya untuk orang yang memerlukan.. Alangkah indah jika beliau betul-betul berada dekat dengan apa yang ditunaikan. Inilah bukti kasih dan sayang yang tidak pernah hilang dalam hati seseorang. Kerana cinta, 

by: Milmo

Share This

Previous Post
Next Post
Admin

Written by

Related Posts

0 komen: