Bergoyang.. I Follow.. I Follow..

Carian

Rabu, Jun 17, 2009

Zapin JKR (D) Kota Tinggi

Assalammualaikum...

Pada hari ahad yang lepas, milmo ade join zapin untuk wakili jabatan kerajaan bertanding untuk peringkat daerah kota tinggi.. dekat 2 minggu jugak berlatih dengan penat dan lenguh kaki dibuatnya.. mana taknya, aku dah la tak langsung dengan zapin ni.. masuk pun terpaksa dan dipaksa..

Tapi bila dah training dengan jurulatih yang macho.. lama-lama seronok lak zapin nie.. sampai tiap malam aku berjoget. walaupun time tu tengah buzy dengan kerja site, dengan kontraktor lagi.. fuhhh... tapi pertandingan punya pasal terpaksalah berkorban...

bergambar sebelum pertandingan dengan JURUTERA DAERAH JKR KOTA TINGGI

Hari ahad tu, kumpulan zapin aku ni yang baru mula menapak menari kira oklah.. tanpa disangka, team ni boleh menang untuk kategori jabatan kerajaan.. debaran makin terasa bila semua johan ini akan bertanding nanti di peringkat negeri... fuh... apapun kita tunggu dan lihatla... (",)

Ketika persembahan
by.
Milmoderno
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Memori