Menu

Isnin, November 10, 2008

Program 3 hari 3 malamPada 6 Nov 2008 - Khamis 

Milmo telah menyertai program Hari kualiti bersama dengan pihak Politeknik Kota, Melaka mewakili Persatuan Alumni Politeknik Kota, Melaka. Hari kualiti ini merupakan program tahunan dan merupakan penampilan pertama persatuan dalam menyertai mana-mana program. Keputusan dapat tempat pun dah pendek, terpaksa malam tu bekerja keras sediakan prop untuk hiasan di booth.. Terpaksa guna duit, sediakan apa yg patut.
 
Bertolak dari Putrajaya jam 7.00pagi dan sampai di Melaka tepat pukul 9.00pagi. Majlis berlangsung sehingga jam 1.30 ptg. Perasmian telah dilakukan oleh Timbalan Pengarah PKM, Tuan Haji Samsuddin Bin Abdullah. Bertolak balik putrajaya dalam pukul 4.30ptg dan sampai 6.00ptg
 
Pada 7 Nov 2008 - Jumaat
 
Milmo sekali lagi turun ke Melaka kerana terlibat dalam Kejohanan Sukan Politeknik. Mendapat telefon dari Penasihat Persatuan, tarikh acara merupakan hari tersebut. Petang tu abes kerja terus ke Melaka. Acara yang dipertandingkan pada hari tersebut adalah Bowling. Ianya diadakan di Plaza Melaka Raya dan acara tersebut bermula jam 8.00mlm hingga jam 12.00tghmalam. Terus balik Putrajaya.
 
Pada 8 Nov 2008 - Sabtu
 
Pagi mcm biasa ke kelas. Kelas bermula jam 11.15pagi sehingga jam 3.45ptg. Abes kelas, budak kelas minta tunjuk ajar sedikit. Selepas tu terus ke Melaka sekali lagi sebab dijemput oleh En. Syukri sebab ada Majlis Kesyukuran. Tapi sampai terus tukar plan sebab abg long MPC.Net datang Melaka dan terus discuss nak makan malam bersama. Antara geng yang hadir adalah uszna, qutark, faizal, rubberstamp, kak leza, termasuk abg long. Makan malam tu sampai pukul 12.00tghmalam. Dan terus bertolak balik ke Putrajaya.
 
Pada 9 Nov 2008 - Ahad 

Kelas seperti biasa di Politeknik Port Dickson... penatnya...catitan Tan Sri Milmo
Share This

Previous Post
Next Post
Admin

Written by

Related Posts

0 komen: