Menu

Rabu, November 19, 2008

Kursus Team Building Perbadanan PutrajayaTanggal 16-18 November 2008, milmo telah menghadiri kursus TEAM BUILDING PERBADANAN PUTRAJAYA SIRI 6/2008. Kursus ini telah diadakan di PNB Ilham Resort Port Dickson, N.S. Disertai oleh staf Perbadanan Putrajaya dari kakitangan sokongan gred 1 - 17. Adalah dalam 38 orang peserta dan diuruskan oleh ONE STEP MANAGEMENT CONSULTANT SDN. BHD. 

Kursus ini sememang digalakkan oleh setiap kakitangan dalam membina satu pasukan yang boleh bekerjasama dan memberikan satu platform dalam membawa organisasi ke tempat yang lebih dihormati dan disegani. Banyak juga yang diketengahkan. termasuk pengurusan kewangan dan kehidupan peribadi. Kursus ini berjalan selama 3 hari yang bermula ahad dan berakhir selasa.. antara kandungan kursus adalah melibatkan PEOLPE, PERFORMANCE, PATHNERSHIP, PASSION, dan termasuk aktiviti riadah yang mencabar minda. bestlah jugak.. 

Cuma ada beberapa perkara yang tidak berapa elok berlaku, antara pertelingkaran antara kumpulan. tak puas hati dengan ketidakjujuran yang lain. sehingga wujud persaingan.. tak tau nak cakap.. dan masa game yang tidak sempurna.. dan terpaksa dihentikan.. tapi apapun, kursus ini memberikan sedikit info dan menjaga setiap pengurusan peribadi kehidupan harian.

Apapun, kursus ini sedikit sebanyak berikan milmo kenangan sebelum milmo meninggalkan Perbadanan Putrajaya.. insyaAllah ada kelapangan, milmo akan meminta kerjasama antara dalam majlis dan aktiviti milmo.. 

Sekian.. 

TAN SRI MILMO

Share This

Previous Post
Next Post
Admin

Written by

Related Posts

0 komen: