Menu

Ahad, November 30, 2008

Bersama Program Hala Tuju Kerjaya


Pada 28 November 2008 baru-baru ini, Persatuan Alumni Politeknik Kota, Melaka telah menganjurkan Program Hala Tuju Kerjaya untuk bakal graduan semester 4. Program ini adalah hasil kerjasama dan perlaksanaan dari Unit Alumni Politeknik Kota, Melaka. Milmo yang berjawatan Timbalan Presiden Persatuan merupakan salah pembentang slot dan telah diamanahkan untuk memberikan maklumat pengenalan kepada Persatuan dan Hala Tuju Persatuan. 

Program ini telah berlangsung di Auditorium Masjid Al-Azim, Melaka yang didatang oleh pelajar semester seramai lebih kurang yang dikira dengan tangan dalam 50 orang sahaja. Nasib ada juga yang datang.. 

Apa pun milmo kat sini terpaksa bekerja keras melaksanakan program ini sebaik mungkin yang mana sejak kebelakang ini milmo rasa seperti dicabar dengan jawatan yang disandang sehingga milmo mempunyai hasrat untuk meletakkan jawatan. Apa yang dikesalkan dalam persatuan ini adalah sikap sesetengah ahli yang seolah-olah tidak mementingkan tanggungjawab dalam persatuan dengan alasan komitmen kerja.. dan milmo telah menyimpan kenyataan ini untuk bersuara dalam mesyuarat akan datang... 

coretan Tan Sri Milmo
Share This

Previous Post
Next Post
Admin

Written by

Related Posts

0 komen: