Menu

Khamis, September 25, 2008

Tawaran di Kementerian Kerja RayaPada 12 Sept 2008, milmo telah menerima jawatan JURUTEKNIK AWAM GRED J17 di KEMENTERIAN KERJA RAYA MALAYSIA (KKR) melalui kemasukkan dari SURUHANJAYA PERKHIDMATAN AWAM (SPA). Milmo mendapat makluman tersebut melalui laman web rasmi SPA dan kemudian hari ini milmo menerima surat dari KKR supaya melaporkan diri pada 29 Okt 2008 bertempat di HQ KKR Sultan Salahuddin, Kuala Lumpur.

Bersyukur kepada Allah s.w.t kerana memberi peluang kepada milmo untuk terus berkhidmat di Kementerian. Milmo pergi temuduga pada 21 Julai 2008 di Pejabat JKR di Bukit Timbalan Johor Bahru. Niat dihati dengan harapan dapat menimba lebih pengalaman di Jabatan yang baru, yang lebih mencabar, dan yang lebih kepada teknikal dalam kejuruteraan.

Berkat pengalaman yang mana ada, insyaAllah milmo akan terus memberikan perkhidmatan yang baik sesungguhnya keberkatan itu datang dari Allah s.w.t. Cuma sekarang milmo berada dalam dilema pemilihan yang mana terbaik yang perlu diambil. Buat pengetahuan, kini milmo berkerja di Perbadanan Putrajaya yang memegang jawatan yang sama dengan tawaran. Pelbagai pendapat dan pandangan yang diberikan kepada milmo supaya membuat pilihan yang terbaik..

Apapun milmo hargainya dan sesungguhnya Allah maha mengetahui kelebihan dan kehendaknya.


yang benar,


TAN SRI MILMO
Share This

Previous Post
Next Post
Admin

Written by

Related Posts

0 komen: