Bergoyang.. I Follow.. I Follow..

Carian

Memuatkan ...

Isnin, Mac 10, 2014

Selamat Tinggal


Setelah sekian lama, akhirnya milmo buat keputusan untuk meninggalkan semuanya dengan rasa tanggungjawab atas apa yang milmo lakukan demi menghormati keadaan. Mungkin ramai yang bertanyakan kenapa milmo berbuat demikian? Pada milmo biarlah milmo sendiri yang mengetahui. Apa yang boleh milmo katakan ianya adalah atas faktor peribadi.


Sabtu, Disember 14, 2013

Semangat Merah Biru Kembali


Assalammualaikum semua.

Sejak sekian lama tidak beraway day. Hari terakhir ketika aksi Piala Malaysia menentang Kelantan yang tewas 1-6. Huhu.. Time tu aku sorang and the geng nk gi. Dia xfollow dah time tu sbb dah ada yang lain. takut kene marah la tuh..

Ni game Friendly ke-3 untuk JDT II selepas Presiden Johor dan Harimau Muda. Bertemu pasukan Melaka yang baru mendapat pembaharuan dari MB mereka membuatkan pasukan ini mampu memberi cabaran buat pasukan JDT II. Emm.. nk gerak dah ni.. tapi still sorang la kowt.

Selasa, Disember 10, 2013

Setelah sekian lama menyepi


Assalammualaikum.

Setelah sekian lama milmo menyepi, hari ini milmo kembali buka semula blog ini. Wah.. bersarang jugak nampaknya. Hihihi. Apa bleh buat, masa dan waktu tidak mengizinkan. Kali ini milmo akan cuba untuk bersihkan kembali apa yang perlu dalam blog ni.

Rabu, November 07, 2012

> Update blog guna android


Salam.. Hai semua. Lama milmo xupdate blog. Maklumlah sibuk dengan keje dan tanggungjawab. Hehe. Pape pun kali ni milmo dh mudah dh. Bleh update guna hp aje.

Ni last week punya cerita. Abg milmo selamat mendirikan rumah tangga. Dalam pada sempat jga wat suprise kpd ibu tercinta sempena hari ulangtahun yg ke 62thn. 


Jumaat, Januari 20, 2012

> Tahun 2012


Salam.. Lama Milmo x berbloging disini. maklumlah dengan kerja hujung tahun ni semua nak kena settle.. Tapi sebulan sebelum masuk tahun baru, bermacam-macam kenangan yg milmo ciptakan.. Hehehe.. Antaranya berjelajah sampai ke Utara. Jauh tu.. kat mana?? penang.. lebih 800km jugak la.. mana taknya balik dari penang terus kaku dibuatnya.. Tp xpelah just nk jalan-jalan hapening jek.. 

Dalam bulan disember 2011 atau bulan dua belas la.. simbol 12.. first dari JB ke Putrajaya. menyertai autoshow disana.. Rezeki Allah dpt jugak la dpt no.3.. piala 4 kaki tu.. Hahaha. Abes dr tu terus gi Ipoh. Show kat ipoh. Hoho.. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Memori

Si Katak Hijau

Loading...